Fördjupning i MBT

Mentaliseringsbaserat arbete för barn, unga och unga vuxna.
Anmäl

Den här kursen passar utmärkt för dig som arbetar med barn, unga och unga vuxna som kämpar med psykisk ohälsa i olika former. Den mentaliseringsbaserade modellen tillhör den psykodynamiska skolan och är samtidigt en utmärkt integrativ metod som tilltalar kliniker från olika terapeutiska inriktningar.

Kursen innebär en fördjupning såväl teoretiskt som kliniskt för de som deltagit i grundkursen i Mentaliseringsbaserad terapi för ungdomar med psykisk ohälsa som arrangeras av SAPU med Maria Wiwe som kursledare samt de som deltagit i MBT-A kursen på Anna Freud center i London. Fördjupningskursen innebär främst fokus på den kliniska biten i arbetet med barn, unga och unga vuxna.

Mentaliseringsbaserade interventioner kommer tydligt förmedlas ända ned på mikronivå, via föreläsning, videofilm, diskussioner och rollspel. En utmärkt kurs att delta i för den som gått grundkursen, har ett grepp om den mentaliseringsbaserade teorin och önskar fördjupa och utveckla det terapeutiska hantverket ytterligare.

Information om kursen

Plats: Saturnus konferens, Hornsgatan 15 i Stockholm.

Tider: 7 februari kl. 10–16:30 och 8 februari kl. 9–15.

Kostnad: 4 900 kr exkl moms.

Kursledare: Maria Wiwe

Anmälan: Senast 28 januari

Har du frågor eller vill veta mer?

Tveka inte att kontakta oss via e-post, info@sapu.se, eller på telefon +46 (0)8 642 10 24.

{

Jag valde Sapu för min Steg-1-utbildning, just för att de integrerar tre terapeutiska inriktningar.

X