Nytänkande verksamhetschef till SAPU

Vi letar efter dig som kan utmana vår verksamhet!

SAPU är ett utbildningsföretag som erbjuder ledande utbildningar inom integrativ psykoterapi och som under drygt 25 år examinerat mer än 1400 personer i grundläggande utbildningar i psykoterapi, psykoterapeutprogram samt lärar- och handledarutbildningar. Därutöver deltar hundratals yrkesverksamma terapeuter varje år i våra specialistutbildningar; seminarier och öppna föreläsningar i psykoterapeutiskt arbete.

Nu söker vi en nytänkande och engagerad verksamhetschef som vill vara med och bidra till SAPU:s fortsatta utvecklingsresa.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetschef inom SAPU har du det övergripande ansvaret för verksamheten såväl affärsmässigt som pedagogiskt. Detta ansvar innebär att bidra till ökad kundnöjdhet och god lönsamhet i enlighet med SAPU:s ledord; inspiration, öppenhet och lärande.

Det affärsmässiga innebär ett ansvar för affärsplan, budget, kund, resultat samt att uppsatta mål med verksamheten uppnås. Det ingår även ansvar för medarbetare och de konsulter som är knutna till SAPU.

Din bakgrund
Du har en akademisk utbildning samt minst fem års erfarenhet som chef, gärna från utbildningsbranschen.

För att trivas och lyckas i rollen söker vi dig som är driven och har ett tydligt strategiskt och analytiskt förhållningssätt samt en fallenhet för att se helheten. Vidare ser vi att du är självständig och driver ditt eget arbete framåt samtidigt som du har lätt för att leda, motivera och entusiasmera andra. Du ingår i en kompetent och engagerad ledningsgrupp, och har en nära samverkan med VD.

Kontakt
För mer information är du välkommen att kontakta VD Maria Edlund på telefon 070-4441120 alt maria.edlund@sapu.se

{

Jag valde Sapu för min Steg-1-utbildning, just för att de integrerar tre terapeutiska inriktningar.

X